Ugrás a tartalomra

HEFOP - „Építő kövek” Tiszatér kistérségi szociális humán erőforrás fejlesztési program (2005)

HEFOP - „Építő kövek” Tiszatér kistérségi szociális humán erőforrás fejlesztési program (2005)
 
Pályázó: TISZATÉR Társulás
 
Elnyert támogatási összeg: 15 974 383 Ft
 
A projekt rövid összefoglalása:
 
„Építő kövek” Tiszatér kistérségi szociális humán erőforrás fejlesztési program a kistérség szociális ellátórendszerében dolgozók szakmai továbbképzésére irányul, a helyi szinten jelentkező szociális problémák minél hatékonyabb kezelése érdekében. Elsősorban a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatási esélyeinek növelése a cél, hogy a szociális területen dolgozók ne csak tűzoltó munkát végezzenek, hanem komplexen kezeljék a problémákat. A speciális tréningek és képzések arra irányulnak, hogy a résztvevők felkészültek legyenek a különböző foglalkoztatáspolitikai támogató szolgáltatások terén, így jobban illesszék a segítő munkához ezt a tudást, kézségeket. Újszerű módszerek alkalmazása és kidolgozása is megvalósul, az alternatív gyermekfelügyelet módszertanát tervezi a szakmai team e program keretében kidolgozni. A projekt felvállalja továbbá az ágazati szektorok közötti együttműködés erősítését, hálózatok kiépítését és fenntartását, a visszacsatolást és továbbfejlesztést pedig a szakmai műhelyek munkájával valósítja meg.

Magyarország célba ér.jpg Szocio EAST Egyesület.jpg Értékünk az ember.jog
Tovább.gif Mediációs tréning
Tovább.gif Munkaerő-piaci ismereteket nyújtó tanfolyam
Tovább.gif Szociálpolitika az Európai Unióban (hivatkozással, tartalom régi honlapról Galéria/HEFOP – Építő kövek/Szociálpolitika az Európai Unióban)

Tovább.gif Szakmai konferencia (hivatkozással, tartalom régi honlapról Galéria/HEFOP – Építő kövek/Szakmai konferencia)

Tovább.gif Programnyitó rendezvény (hivatkozással, tartalom régi honlapról Galéria/HEFOP – Építő kövek/Programnyitó rendezvény)